http://www.albacoexim.ro

Proiectare si executie firide si tablouri electrice


Albaco Exim SRL proiecteaza si produce firide electrice de distributie energie electrica in carcasa de PAFS. In acest sens a obtinut acceptul de comercializare de la Electrica SA. Gama de produse cuprinde:Blocuri de masura si protectie monofazate si trifazate - BMPM si BMPT

Blocuri de masura si protectie monofazate si trifazate - BMPM si BMPT pana la 250A

Blocurile de masura si protectie trifazate sunt realizate în varianta închisa, cu grad de protectie IP 44 si/sau IP 54 si, ca parte a instalatiei de alimentare cu energie electrica a micilor consumatori (unul sau doi consumatori/produs), reuneste într-o singura incinta sau în constructie modulara, echipamentul de masura si protectie care asigura conexiunea dintre bransamentul trifazat aerian sau subteran al furnizorului si coloana generala trifazata a instalatiei de utilizare a consumatorului.


Firide de bransament tip Ex+y

Firide de bransament tip Ex+y pana la 630A

Firidele de bransament sunt realizate în varianta închisa, cu grad de protectie IP 20, IP 31 sau IP 43 (carcasa din masa plastica, cu / sau fara casa borne si se monteaza în interiorul / exteriorul cladirilor, fixate aparent / încastrate pe / în perete sau fixate pe un postament (prin intermediul soclului, pe o platforma de beton sau îngropate în beton), fiind destinate sustinerii si protejarii aparatajului electric de distributie (fixat pe contrapanouri) necesar pentru alimentarea cu energie electrica a consumatorilor casnici (blocuri de locuinte, vile) si a constructiilor edilitare.


Cutii de distributie pentru posturile de transformare aeriene CD1.X sauCD2.X

Cutii de distributie pentru posturile de transformare aeriene CD1.X sau CD2.X

Cutia de distributie este realizata în varianta închisa, cu grad de protectie IP 54 (var. cu carcasa metalica) sau IP 43 (var. cu carcasa masa plastica) si se monteaza pe un stâlp sau pe doi stâlpi, fiind destinata susinerii si protejarii aparatajului electric de distributie, de masura si protectie (fixat pe contrapanouri si traverse) din cadrul posturilor de transformare aeriene. Se pot executa in varianta cu socluri MPR, separatoare verticale sau intrerupatoare.


Firide de distributie si contorizare de palier - FDCP - pana la 30 abonati

Firide de distributie si contorizare de palier - FDCP

Produsul este realizat în varianta închisa, cu grad de protectie IP 43 si, ca parte a instalatiei de alimentare cu energie electrica a abonatilor monofazati sau trifazati, reuneste într-o singura incinta (cu doua module) coloana de alimentare, aparatajul de protectie la scurtcircuit, supratensiuni si curenti reziduali si echipamentul de masura. In functie de cerintele clientului se pot realiza variante cu 1-30 de abonati si curent maxim 16-250A. Masura poate fi realizata cu contoare in montaj direct sau semidirect.


Puncte de aprindere pentru iluminat public

Puncte de aprindere pentru iluminat public

Produsul este realizat în varianta închisa,cod IP 43 (var. în carcasa din masa plastica, functie de solicitarile clientului) si se monteaza pe stâlp sau pe perete.Produsul asigura urmatoarele functiuni : alimentarea cu energie electrica a iluminatului public, în sistem monofazat si trifazat si în regim manual sau automat; contorizarea energiei electrice consumate dn iluminatului public. Pot fi realizate in mai multe variante in functie de cerintele clientuli.


Cutii de selectivitate - jonctiune

Cutii de selectivitate - jonctiune

Produsele sunt realizate în varianta închisa, cu grad de protectie IP 54 sau IP 43 si se monteaza pe stâlp (uneori pe suport de zidarie), fiind destinate sustinerii si protejarii placilor de borne, a clemelor sir sau soclurilor cu sigurante fuzibile MPR necesare jonctionarilor de cablu si protectia consumatorilor din iluminatului stradal. Intrarile si iesirile din incinta se fac pe la partea inferioara, prin intermediul presetupelor, iar la cererea beneficiarului si pe la partea superioara sau pe la ambele parti.site creat de zetatec